Heb je behoefte aan een relaxt en heerlijk gerecht? Dan zijn deze banaan havermout koekjes echt wat voor jou! Recept door @etenmetdanielle
Alvast in de juiste stemming komen? Luister van te voren of tijdens het koken de foodtrack van dit gerecht. Deze vind je onderaan dit bericht.
INGREDIËNTEN VOOR TWAALF KOEKEN
3 rijpe bananen
150 gram havermout
handje vol walnoten
1 grote el honing
2 el kokosrasp
handje vol met pure hagelslag
INSTRUCTIES
1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht).
2. Pureer de banaan in een kom of prak het goed fijn.
3. Voeg de havermout, de walnoten en de kokosrasp toe en roer even goed door.
4. Voeg de hagelslag en de honing toe er roer dit goed door door een mooi massa.
5. Bedek een bakplaat met bakpapier en schep hier nu met een lepel ongeveer 12 koekjes op. Duw ze een beetje plat zodat je dunne koekjes krijgt. Bak ze in de oven in ongeveer 15-20 minuten gaar.
6. Na het bakken even af laten koelen en eetsmakelijk!