Gevulde aubergine @growingthroughdirt

Gevulde aubergine @growingthroughdirt

Behoefte aan een gezonde maaltijd? Dan is deze vegan broccoli courgette soep de perfecte keuze en daarnaast ook nog eens relaxed om te maken! Recept door @growingthroughdirt

 
INGREDIËNTEN VOOR TWEE PERSONEN
  • 1 Aubergine
  • olijfolie om te besprenkelen
  • 100 ml tomatenpurée
  • 1 scoop naturel eiwit poeder (optioneel)
  • Feta naar wens
  • Een handje vol granola
  • Verse bascilicum
  • Italiaanse kruiden
INSTRUCTIES
  1. Snijd de aubergine in de lengte doormidden en maak met een scherp mes horizontaal en verticaal inkepingen.
  2. Besprenkel de aubergine met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden.
  3. Gril de aubergine voor 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
  4. Als de aubergine gegrild is, mix je de tomatenpurée met het naturel eiwitpoeder en flink wat
    Italiaanse kruiden tot een egaal beslag.
  5. Warm de romige tomatensaus even op in de magnetron.
  6. Gebruik een spuitzak of lepel om hiervan een mooie swirl te maken op de aubergine, verkruimel er feta overheen en maak af met de granola en wat blaadjes basilicum.

Om meer informatie over het recept te zien, klik hier

 

Foodtrack van dit gerecht

Luister terwijl je dit recept maakt naar het volgende nummer. Zo kom je nog meer in de juiste stemming. 

Voor de Foodtrack, klik hier

Geef een antwoord