Je bekijkt nu Gevulde Italiaanse courgette @dekeukenvankarlijn

Gevulde Italiaanse courgette @dekeukenvankarlijn

Heb je behoefte aan een heerlijke gevulde courgette met een Italiaans tintje? Dan is dit gerecht perfect voor jou! Recept door @dekeukenvankarlijn

Om alvast in de juiste stemming te komen, kan je tijdens of voor het koken de foodtrack bij dit gerecht luisteren. Deze vind je onderaan dit bericht.

 
INGREDIËNTEN VOOR TWEE PORTIES
  • 1 courgette
  • Zongedroogde tomaat
  • 1 paprika
  • 2 handjes chasewnoten
  • Kopje quinoa
  • Peper
  • Zout
  • Rozzemarijn
  • Basilicum
INSTRUCTIES
  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de quinoa in een fijne zeef en spoel het goed schoon. Doe de quinoa vervolgens in een pan met twee kopjes water en kook gaar.
  3. Snijd de paprika en zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de cashewnoten wat fijner.
  4. Schraap de binnenkant van de courgette eruit met een lepel en snijd deze ook fijn.
  5. Doe de binnenkant van de courgette, zongedroogde tomaatjes, paprika, cashewnoten en de kruiden in een bak en mix het goed door.
  6. Doe de vulling in de courgette en stop het ongeveer een kwartiertje in de oven. Geniet van dit gezonde gerechtje!

Tip: serveer er wat frisse salade bij want het is net te weinig voor een volwaardige maaltijd voor 2 personen!

Voor meer informatie over dit recept, klik hier.

FOODTRACK

Luister terwijl je dit recept maakt naar het volgende nummer. Zo kom je nog meer in de juiste stemming.

Geef een antwoord