Behoefte aan een snelle maar heerlijke maaltijd? Deze schelpenpasta met broccoli is de perfecte oplossing. Recept door @etenmetdanielle
INGREDIËNTEN
- 300 gram schelpenpasta
- 2 bosui
- 3 teentjes knoflook
- 1 stronk broccoli
- 150 gram champignon
- 300 gram kipfilet
- 1 boursin
- peper en zout
INSTRUCTIES
- Kook de pasta zoals de beschrijving op verpakking.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook dit beetgaar.
- Snijd de knoflook en champignon fijn en de kip in kleine stukjes.
- Bak de knoflook en kip 7 minuten in wat olijfolie.
- Daarna schep je de pasta, broccoli, uitje, knoflook en kip door elkaar in de wok en voeg er een bakje Boursin bij.
- Voeg als laatste de fijngesneden bos ui toe. Maak het af met zout en peper.
Voor verdere uitleg bij het recept klik hier.
Eet smakelijk!!