Heb jij behoefte aan een heerlijk en gezonde lunch? Dan is dit recept van soft taco´s met witvis en cocktailsaus perfect voor jou! Recept door @dekeukenvankarlijn
Om alvast in de juiste stemming te komen, kan je tijdens of voor het koken de foodtrack bij dit gerecht luisteren. Deze vind je onderaan dit bericht.
INGREDIËNTEN VOOR VIER TACO’S
- Klont (plantaardige) boter
- 250 gram witvis
- 1 teen knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- 1/3 tl chilipoeder
- 1 el citroensap
- 1/4 komkommer
- 1 komkommer
- Paar handjes ijsbergsla
- 4 (glutenvrije) wraps
- 2 el mayonaise
- 1 el ketchup
- peper
- Zout
INSTRUCTIES
- Verhit de boter in de koekenpan en voeg het citroensap, de knoflook, paprika- en chilipoeder toe. Bak hierin de witvis kort, totdat deze gaar is. Roer voorzichtig een beetje door het kruidenmengsel heen.
- Beleg de soft taco’s met ijsbergsla, avocado en komkommer.
- Maak ondertussen de cocktailsaus door de mayonaise met de ketchup te mengen,
voeg citroensap toe naar smaak. - Vul de taco’s aan met de vis en verdeel wat dotten cocktailsaus erover heen.
Strooi er wat peper en zout overheen en eventueel nog wat citroensap.
Voor meer informatie over dit recept, klik hier.
FOODTRACK
Luister terwijl je dit recept maakt naar het volgende nummer. Zo kom je nog meer in de juiste stemming.